Hieronder kan je antwoorden vinden op al je vragen. Is er toch iets dat je hier kan vinden, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Garantie

U heeft steeds recht op 2 jaar fabrieksgarantie. Mocht er iets zijn met het bestelde product, neem dan contact met ons op, zodat we het kunnen oplossen.

Wat moet ik doen als er schade is aan het product bij levering?

Schade is een zeer vervelende kwestie en helaas niet altijd te voorkomen. Al streven we daar natuurlijk gezamenlijk met het transportbedrijf wel naar. Controleer bij ontvangst van uw bestelling altijd goed de producten. Mocht er onverhoopt een schade zijn ontstaan aan een van de artikelen uit uw bestelling, meld deze dan via mail binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling. Hoe eerder u het meldt, des te eerder de schade kan worden opgelost. Wij verzoeken foto’s mee te sturen, zodat de schade kan worden beoordeeld.

Schade achteraf?

Als de schade te wijten is aan fabricagefouten door de fabricant, is er altijd een oplossing mogelijk. Hiervoor geldt de wettelijke garantietermijn, die vaak zelfs door fabrikanten verlengd wordt.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op via telefoon of mail.

Retourneren

Het is altijd mogelijk dat het door u bestelde product niet aan uw verwachting of wens voldoet. Bij ShaBeautyLine kunt u binnen 14 kalenderdagen na levering het artikel retourneren. Indien uw retourzending voldoet aan de voorwaarden (zie onderstaand), kunt u vervolgens uw geld terug krijgen.

Voorwaarden voor retourneren:

  • binnen 14 kalenderdagen na levering;
  • als het compleet en onbeschadigd is;
  • als het ongebruikt en niet gemonteerd is geweest;
  • in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk (hier mag niet op geschreven worden);
  • producten die speciaal voor u zijn vervaardigd, zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.

Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de schade in rekening te brengen. Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Artikelen in promo of solden kunnen niet worden geretourneerd.

Schoonheidsproducten kunnen niet worden geretourneerd.

Kosten retourneren

Aan het retour sturen van producten zijn helaas wel kosten gebonden. Deze worden niet door ons vergoed. ShaBeautyLine vergoedt alleen de kosten van het artikel + verzendkosten ‘heen’. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending.

Prijzen

Alle prijzen op de website zijn inclusief 21% BTW.

Betalen

U kan bij ons betalen online betalen en per overschrijving. Wij accepteren Bancontact, Visa, Mastercard, American Express & PayPal. Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen, starten wij met de verwerking van de bestelling.

Verzenden

Wij verzenden enkel in België via Bpost.
Verzendkost is 7,99 euro.

In Nederland verzenden wij via PostNL.
Verzendkost is 9,60 euro.

Afhalen

Wij houden zelf geen voorraad, maar wij bieden u wel de mogelijkheid om uw product naar ons te laten versturen. Wanneer uw product is toegekomen, zullen wij u hiervan op de hoogte brengen en kan u op afspraak langskomen om uw bestelling op te halen.

U kan tijdens het afrekenen aangeven dat u wenst af te halen.

Levertijd

Gemiddelde levertijd is 3 tot 7 dagen. Koerier is Bpost. Tijdens het afrekenen kan u aangeven dat u uw bestelling thuis wilt laten leveren.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]